August 5, 2010

Hari sukan yaya ahad lepas

Dear Yaya,
First of all sorrylah ye sayang ammi lambat buat entry pasal sukan yaya, kita sibuk sikit kan dengan yaya nak exam semua..yaya kata nak dapat nombor tak lebih dari 7 kan so yaya nak buat elok2 so ammi pun tolonglah yaya men 'study' kan diri...
Ammi tak nak cerita banyak2, cerita ni pun dah lama..juz nak upload gambar2 yaya beraksi..

Yaya purple team-pagi tu start lambat coz ujan, padang basah tp semngat sukan yg kuat,
teruskan jua..

Yaya beraksi dlmn acara 'pukul bola golf style'



acara 'susun tin recycle'


Mereka-mereka yg tak berapa pay attention pada acara2 sukan, huhu

acara gelung rotan

acara tempurung kelapa

ammi join acara 'karang getah' macam zero point tu, main kecik2 dulu..
malangnya ammi 'laju' sgt, hehe..

acara penyampaian hadiah

Dengan medal nya

Over all PURPLE team menang! seronok sgt yaya! balik tu semua penat, pergi makan, balik solat then semua terbongkang! hehe..yaya lah yg paling lama tido :)
seronok ammi tengok yaya sukan, seronok lagi tengok yaya gembira team menang!
Till next year sukan lagi..

Blogger Templates
Blogger Templates

3 comments:

ayu said...

wow..bestnya bersukan....congrats yaya...

Kmieja said...

yeahhh seronoknya tgk yaya menang:)

Oyis said...

bersukan menyihatkan badan, bagus2! :)