August 11, 2010

Sayang baba

Dear waidi,
Semenjak dua menjak ni waidi sayang baba lebih je ammi tengok..
If baba balik dari UNI waidi terus nak baba tak mau ammi dah..if baba nak pergi antar atau ambil abg yaya dari school waidi mesti nangis nak ikut..
If baba keluar toilet pun waidi jerit2 merangkak dgn lajunya ke baba..
If baba makan, waidi sibuk nak makan dgn baba, baba suap makan dan air..
If baba ada kat umah, waidi nak baba mandikan dan basuh yak waidi..
If waidi penat, waidi nak baba dukung dan ayun dan nyanyi sampai waidi tertidur..

If waidi nak NENEN je waidi cari ammi ye, huhuhu..
Tapi ok gak, bila baba layan waidi leh ammi buat kerja lain, hehehe...

Sekarang ni bila jalan2 pun waidi nak baba yg carry..
(relax sikit ammi) hehe..
Love u sayang..Both of u that is..;-)

Blogger Templates
Blogger Templates

6 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Ni memang betol2 anak baba ni.hehhe tapi bila time nenen pandai lak dia carik kak sara yek

kmieja said...

ohhhh anak baba nie:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq pon camtu gak sara..
abah dia baru bukak pintu dia dah tahu itu abah

dari dalam rumah..mulut terkumat kamit..abah abah abah..
abah masuk bilik air pon nak ikut..huhu

Ammi Sara said...

CIK YAH-yela tau dia baba mana ada nenen. hehe..

KAK MIEJA-syg sgt baba dia tu..;)

ROSE-tunngulah anak pompuan kut, jd anak ammi/anak ibu, hihi

ayu said...

danial still lagi anak ibu..apa2 ibu juga dicari wpn ayah di depan mata...tapi, hariz sejak dah ada danial ni dah manja sgt ngan ayah dia...cuma, sejak akhir2 ni en suami sering outstation, dua2 dah jadi anak ibu balik ^_^

kdg2 tu mmg tak sempat nak buat apa..layan diaorg je..

Ammi Sara said...

AYU- kalo budak2 ni nk attention kita, mmg tak terlayan buat kerja lain kan,hehe