August 9, 2010

Follow the leader

Dear boys,
Sekadar nak letak gambar-gambar ammi's boys beraksi.
Adik waidi dah pandai ikut 'leader' dia, tak bukan abang-abang dia sendiri..:-)

The Head Leader 


The Cheeky Leader


The Cute Little Follower :-)


Boleh ke panjat tu..


Main Camping




Nak gak main PS2 dengan abangs (sorry ye ni ammi guna kan english plural for abang, hehe).
Adik berposing dengan CD barunya yang dibeli di http://kedaikasihkami.blogspot.com/.
Katil tu asalnya ada cadar tapi bila boys melanyak, tercabutlah cadar nya..
buruk tul nampak togel, ishk..ishk..


Macam reti sangat main budak kecik ni..
Abang syaik baru berjinak nak main PS2


Eh perasan pulak org snap gambar dia

Boys, 
Ammi suka bila tengok u all boleh main sama-sama tak gaduh-gaduh..
Abang layan adik elok-elok, tak membuli
Abang ajar adik main sama-sama..
Keep it up my boys..

Blogger Templates
Blogger Templates

7 comments:

kakyong said...

hhoohhhoooo, itu boys.. kat rumah kami ni anak2 dara 2 org tu pun kuat manjat grill.. penah masukkan dlm blog...

gelagat anak2 memang best & kdg2 tak terkawal.. ade jer akal depa..

Oyis said...

comel la waidi, nak ikut sama join abangs.. hehehe

kmieja said...

alahaiii meriahhhnyaaaa....tersenyum auntie tgk:):) sangat2 menghiburkan telatah mereka.....:):)

أم الليث said...

hehehehe cute aje telatah derang.
Alhamdulillah semuanya perangai elok2.
Best anak ramai2..ada kawan.
Doakanlah Layth dapat adik2 nanti hehehe

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

yuhoooo...begitu sekali anak lelaki,kan? anak2 saya pun mcm tu jugak. skrg nak diikut oleh sofie dan hijaz...

Nadiah Sidek said...

reti main tak reti main tu belakang kira. janji ada gaya. kan waidi, kan? :D

Ammi Sara said...

KAK YONG-SAMA JE BOYS KE GIRLS EK, hihi..

OYIS-abangs la idola waidi

KAK MIEJA-bila mcm ni tersenyum kak, bila dia nak gadoh kang,letih nak leraikan..

ALIYA-cepat2 ek dpt adik layth leh main sama2

FIZA-abang2 la diaorg akan ikut kan, yg tak elok pun dia ikut. tu lah peranan kita sbg ibu nak pastikan akhlak anak2 elok2..

NADIAH-betul tu aunty, gaya mesti ada! ;D