August 6, 2010

Rindu pada wajah-wajah comel ini..

Dear Akish, Ulwan dan Anis...


Ammi rindu all of you soooo much!!!
Betullah dengan Breastfeeding itu terciptanya satu bonding yang amat kuat..Sesungguhnya bila dah berjauhan dan dah lama tak berjumpa ammi terasa sebak dan rindu sangat2 dengan u all..tak sabar rasanya ammi nak balik raya ni nak cium/gomol/peluk u all..sabar ye, tunggu ammi balik...


Wajah 1-kak yong yang comel...
Kak yong merasa susu ammi sepanjang sebulan masa ammi jaga dia bila mama 
start kerja lepas pantang dulu ..


Wajah 2- Ulwan si budak cute..
Ulwan pun banyak kali minum susu ammi kan, masa mama demam breast bengkak
ulwan minum susu ammi yg dah ammi tinggalkan frozen dekat rumah tokma tu kan..
Direct feed pun banyak kali ..:)


Wajah 3- Anis yang bijak...
Anis selalu ammi susukan  bila mama dan papa ada program, yaya pun selalu ammi
tinggalkan dengan mama tati if ammi dan baba perlu pergi somewhere...



Ammi sudah tiga kali mengandung dan bersalin..
Tapi ammi sebenarnya ada kesemuanya ENAM orang anak...
FOUR boys dan Two girls..:-)
Alhamdulillah..sangat bersyukur, ammi sangat bertuah....
Love all 6 of you...
Ammi is in sebak mode...
Till we meet in Aidilfitri InsyaAllah.......

Blogger Templates
Blogger Templates

5 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

emm..besnya kak sara, dapat BF 6 anak tu..Alhmadulillah..

kmieja said...

ammi....seronoknya.....mama susuan kpd 3 org:):) hebat-hebat:)

Nadiah Sidek said...

seronoknya kak! diorg bertiga tu asalnya anak2 buah kak sara ke?

Sha@Mama Tina said...

eh..caner ek..3 kali mengandung ada 6 anak? kat header sumer gambo lelaki..yg kat post sumer pompuan..?

kakyong said...

oohh besnya ada anak susuan... tahniah...