March 25, 2010

Pictures that ammi really loves

Dear Boys,
Below are some pixs that ammi really loves..sepanjang cuti sekolah hari tu..


GAMBAR-GAMBAR BEST
Ikut gaya Ronald
The 3 Stooges  Bootiful girls
Baba pegang kepala snake
Choo choo train
Train dah senget
Waidi macam big boy lah! 
(macam dah boleh jalan, merangkak pun belum lepas kan dik..:I)
Waidi lawan Mr Hippo
(kantoi adik pakai DD, gara2 ammi malas nak men CD kan adik masa jalan2 ;p)
Sama tapi tak serupa ke serupa tapi lebih cun? hehe..


To Ammi's friends.., dalam banyak-banyak gambar di atas, mana yg paling best?? sila vote..
And kenapa gambar tu best?? (ni gara-gara ammi enter banyak sangat contest for the boys) :D

WE WERE THE GIANTS
(untuk gambar2 di bawah pula, sila teka dimana kami berada)
Penang bridge dah kecik kata syaik

Nak racing kat F1 ni jap
Kota A Famosa pun kecik? senang nak conquer la gini
Baba dah dekat sama tinggi dgn Bangunan Parlimen
Rehat jap kat tangga comel ni
Tak faham-faham ke family ni tulisan tepi tu "Dilarang Masuk!"
Tak masuk pun, singgah jap je kan, mana muat pun..

Siapa betul, dia menang...hehehehe..
Take care & selamat meneka.....
Photobucket

3 comments:

Dayah said...

sportingnya bergambar selamba gitu..saya ni pemalu ..ahaks..ceria je semau..pling suka mesti la gamabq Ammi Sara dgn baba tu, tapi apsal ammi nampak rendah sgt, buat2 rendah ek??

Fairuz Liyana Azman said...

Erm,,,kalau fairuz...
fairuz suke gamba yg the 3 bootiful girls...mmg cntik sgt...sbb latar belakang nye air..suke tgok...

n gmba yg kene teke tu..
yang mana pengunjung boleh menyaksikan 13 replika bangunan bersejarah dan utama di negara ini seperti Afamosa,Stadhuys,Jmbtn Pulau Pinang,Tugu Negara, Menara berkembar Petronas dan Litar F1 Sepang di "Taman Buaya dan Rekreasi Melaka(TBRM), Ayer Keroh."

Ammi Sara said...

DAYAH- ammi memendekkak diri supaya nmpk pendek mcm milah dlm poster tuh, hehe..

FAIRUZ-betul! ayat best la..ayat sendiri ek, ke ayay copy paste? hehe..ape2 pun mmg kat taman buaya, anak2 ammi kata taman dinosor..