March 10, 2010

DETIK-DETIK BERHARGA

Dear waidi,


Meh kita masuk contest lagi, ammi tengah mood nak ber contest, kita masuk banyak-banyak terus..
Contest ni anjuran Aunty Aishah (yang kita jumpa kat gathering hari tu..)


Ni gambar yang ammi masukkan, gambar ni masa kita kat Hotel Gurney juga, baba snap gambar ammi with hero no 1 & hero no 3, hero no 2 dah kesejukan keluar pool. Gambar ni ala-ala candid coz baba kata ammi baring, then terus snap. Nasib ammi tak tenggelam masuk air..anyway, gambar ni antara favourite pix's ammi, ammi suka sgt tengok muka waidi yg cool & muka yaya yg enjoy sangat baring dalam air. Yang kurang menarik lubang hidung ammi tu. Sweet photo...


Hadwan Huwaidi Abdul Halim
21st August 2009
Age at the time photo was taken was 6 months & 5 days


The contest is proudly sponsored by:








7) Pn. Raudzah Adnan 
(E-mel: raudzahadnan@gmail.com)


Rasa-rasanya ammi cukup syarat dah ni
Good luck again Waidi ku sayang..
Photobucket

2 comments:

ibu_arifa said...

huhuhu..bestnyer tgk akak dan anak2 main air.. good luck yer kak sara..

banyaknyer sponser contest ni..

Aishah Megahasz said...

Salam, semua ok. Good luck ya!