March 30, 2010

Gigit

Dear Waidi,
Semenjak waidi ada gigi ni semua nak di gigit.....


Atas kiri: toy memang untuk di gigit-gigit
Atas kanan: Soft toy yang untuk di cuddle bukan untuk di gigit
Bawah kiri: biskut baby yg cair dalam mulut
Bawah kanan: jari ammi pun boleh lah!


Ini tak boleh gigit sayang, ni kerja baba..
alahai anak ammi...

Kerja baba yang baru di print utk ammi proof read/check spelling
/double check etc..sudah abis di koyakkan...
Naughty ye waidi ni....

Muka innocent je..
"bukan salah waidi, siapa suruh ammi letak situ ,tmpt waidi 
senang capai.."
Huhu..ammi jugak yg bersalah...

Takpe waidi, tunggu..
Nanti Ammi GIGIT peha dan pipi waidi yang gebu tu..tunggu.......
Photobucket

3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ahhahaha..tiba2 teringat rafiq kat umah
skang dia pn pantang lepa
semua benda gigit..termasuk jemariku..wekekkeke

habibah_bib said...

oh, waidi.... dah suka menggigit ye skang...

kalau ammi kempunan nak kfc, ammi gigit peha gebu waidi tu...

temp. housewife said...

dia nak test gigi dia tu. hehe