March 10, 2010

Bonding with baba

Dear Waidi,

Ammi suka sangat tengok waidi & baba semalam..
Selalunya waidi nenen ammi atau ammi suapkan  makan, waidi suka homemade mashed potato, homemade porridge di blend, waidi teramat suka kalau ammi parutkan buah apple, dekat setengah biji waidi makan. Macam-macam waidi makan, ammi rasa berbaloi je prepare kan semua, dulu abang2 waidi kurang sikit suka makan, banyak yang ammi buang, yelah bukan boleh simpan lama-lama kan.

Hari ahad lepas kita ke TESCO ammi belikan waidi 'makanan babi' seperti dalam shopping list abg yaya-maafkanlah abg yaya tu ye, dia baru belajar mengeja dan menulis..sebenarnya dia nak tulis baby, tapi lain jadi nya..Ammi belikan vanilla custard dlm botol, saje nak try mana tau waidi suka.
Kebetulan baba tak pergi UNI semalam so ammi suruhlah baba yang suap, yelah asyik berkepit dgn ammi je kan..Ammi just loves watching both of you bonding together...

Sedapnye.....seksi tak waidi pakai CD & bib je..
Haa, tu dia bulu kaki baba interfrem
Comot-comot comel

Kita nak makan sendiri la baba
Nape waidi tak habaq kat baba cuci mulut waidi, 
kan dah berkerak..ishk..ishk..ishk..

Love you both, keep it up my boys..
Photobucket

5 comments:

ibu_arifa said...

wah..syahdunyer pic abah suapkan waidi nih.. baik jer waidi akas kaki abahnyer kan.

habibah_bib said...

baiknya waidi dok diam kat kaki baba.. tak de la plak nak berperang...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cute...
abah rafiq pon suke kasi rafiq mkn.cute kan tgk depa..:-)

uMMiIRa said...

mmg suka tgk anak2 mkm...habis comot satu bdn...kat atas kepala pun ada...he3...

the author said...

wah..kreatif baba dia suap makan letak kat atas kaki mcm tu. nak try lah.hehe
-najah-