January 31, 2010

Happy cloth diapering giveaway.

"This is a sticky mode,scroll ke bawah utk updates lain,tq"
Salam,
Jom kita try test cuba masuk contest..
Manalah tau ada rezeki Waidi...
Contest CD, sila klik SINI utk more info..


Ammi pilih kategori B, memandangkan waidi pun dah berCD..


Mula2 agak2 nya tak cukup prewash, waidi asyik bocor masa nap time,kesian dia..lepas dua kali tembus,rasa macam kena tipu lak dgn org jual CD tu tp dia kata maybe ammi pakaikan tak kemas, mmg betul pun. Mula2 tu jaga tak berani pakaikan malam or masa g jalan2, takut bocor/leceh etc..tp skrg Alhamdulillah ok. siang malam, jalan ke semua ok. Next mission, beli yg printed or ada gambar cartoon tu. Ammi yg excited, terlebih sudah..:p


Hmm..ini ikut turutan priority la ye kenapa nak berCD:


1) Baba Waidi full time phd student, ammi Waidi fulltime graduated housewife so ini langkah2 penjimatan yg diambil lah


2) Mahu juga berbakti pd alam sekitar, mmg dah tak guna plastic beg so ni step 2, menCD kan waidi


3) Waidi selalu gak melecet celah kelengkang, selalu kena letak vaselin, kiranya nak mengurangkanlah ni


4) CD colourful membuat ammi tertarik, comel lote..,tak payah susah2 pakai seluar (if kat rumah la)


5) Last but not least, ammi kan fulltime 'home engineer' so ada masa utk mengurus dan mencuci CD waidi



Nama: Hadwan Huwaidi Abdul Halim (my 3rd hero)
Age: 5 bulan, 7 hari


Photobucket

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

Gud luck dear..:-)

comel huwaidi pakai CD kaler kuninn..:-)

kaklong nuzula said...

Salam.. Thanx sebab join. Ok, penyertaan diterima n good luck!!