January 19, 2010

Hobby Baru Ammi

Salam,
Ammi trying out new hobby lg, kali ni photoscape, macam best je..(ammi mmg x reti benda2 canggih ni, tp macam senang lak benda alah ni..)
Thanx Rose for the tips!(Dpt dr blog awak) ;-)
Click HERE if nak tau lebih lanjut.
Let's see shall we??



-Triple H in action-

Wah! menjadik jugak, nanti ammi nak wat lg, now bed time....

Photobucket

2 comments:

ina said...

sara, masa aku mula2 tau pasal photoscape nie gian tau....hari2 duk ngadap..sib baik tgh cuti sem...2 pun tanya member..bila blog dia nampak chantq gitu....bila la kita nak jumpa yer...my BIL ada kat bertam..free2 kalo aku ke penang leh la jumpa yer...

Aiyu said...

betul tu. mmg nti gian dgn photocape.mmg best.tp mula2 jer la..lama2 akan boring juga.ayu dulu pun cam tu gak...