May 31, 2010

Ammi & Baba's 8th Anniversarry

Dear Boys,
Just a short entry for today...
Alhamdulillah 31 Mei 2002 mencatatkan sejarah berlangsungnya akad nikah yg menjadikan ammi sah sebagai isteri baba genap 8 tahun dulu waktu selepas isya;.Tokba sendiri yg menikahkan kami..
It was a sweet loving moment..
Walimah belah ammi pada 1 jun 2002 dan belah baba pada 2 jun 2002.


Picture credit to ammi's friend Cik Juliana Hanim.(yg kat depan tertonggek skt tu,hehe..)
Thanx jue, as usual la all ammi's photos are in boxes, at tok ma's house.
This is mostly with ammi's classmates masa sekolah menengah dulu.


Then.....
8 years later..

Sudah 3 heroes ammi age 7, 4 and 1 (well. waidi coming soon will be 1) ;)

Alhamdulillah...
Ammi bersyukur sangat-sangat...
To baba of the boys, 
Moga perkahwinan kita ini kekal selamanya dibawah barakah dan rahmah Allah s.w.t..InsyaAllah..
Hopefully many more years to come..
To ammi's boys,
Please be good muslim boys ye..
Love u all..Muaahhh!!

P.S: Di kesempatan ini ammi ingin mengucapkan Happy 2nd Anniversary too kepada Aunty Wawa and hubby. Aunty same anniversary as ammi's and baby faheem lak selang sehari je besday dari waidi. Btw, bulan jun ni kami nak ke JB and jalan2 singapore ;)

Blogger Templates
Blogger Templates

9 comments:

sirna said...

Happy Anniversary to you and your hubby, semoga rumahtangga yang dibina terus berkekalan hingga ke akhirnya=)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy anniversary dear!
moga kekal ke akhir hayat..:-)

ann @ hatiberbunga said...

happy anniversary dear..!
8 thn dah ye? congrats! :)

Oyis said...

tahniah kak sara and abg alim. saya masih ingat lg wajah k sara yg berseri2 semasa menjadi ratu sehari pada hari tu. saya dtg kenduri k sara dgn umi saya pada masa tu, mmg k sara cantek skali. baju biru songket tu, mmg kena and naik kaler nya lawan dgn kulit kak sara yg putih melepak. alhamdulillah, dah 8 tahun pon bersama abg alim. smg terus berbahagia utk tahun2 yg mendatang, amiin...

Ammi Sara said...

Terima kasih atas wish dan doa2 kalian..

oyis-mu ni buat akak kembang semangkuk! ;)

Ummi Aisyah said...

hepi anniversary to both of u..semoga tahun ni bertambah sorang lagi heroin hehhe

wawa:mama faheem said...

hehehe baru bace entry akak ni.thanx 4 d wish..happy wedding anniversary to u too :) bestla kita share2 special dates kan :) seronok! btw, how's singapore? kami ni duk dkt je ngn spore,tp xpnh smpai sane

kakyong said...

salam kenal sara & hepi belated 8th anniversary..

semoga kekal bahagia selamanya

Baitul SMR said...

Happy Anniversary Sara.
Setiap tahun kalau sambut anniversary mesti ingat Sara sebab tarikh sama. ^_^
Have a nice trip to Singapore. :)