May 11, 2010

Budak comel menggeram..(bukan mengeram ye..)

Dear Waidi,
Sejak waidi dah besaq sikit ni ammi tengok waidi dah pandai appreciate/takut/malu/geram kat sesuatu atau seseorang...
Semua ciri-ciri ni bagus sayang untuk perkembangan waidi.
Baru-baru ni kita balik umah tokba, tokba lak baru balik dari China atas urusan kerja, tokba beli toy panda dari sana untuk maksu..untuk pengetahuan waidi, cucu-cucu tokba tak dibelikan apa2, cuma maksu dan acik dadar je dapat coz depa anak2 bongsu tokba.
Tokba kata, cucu-cucu share main dengan acik-acik, main dekat umah tokba..betul la tu alasan tokba, maksudnya dia suruh cucu-cucu balik selalu..ada faham waidi? hehe..pandai ek tokba awak tu...
K, ni ada beberapa gambar waidi main dgn toy panda tu..cute sangat! ;)

Mula2 baik je bergambar..(sila abaikan sepasang kaki di belakang tu,interfrem sungguh ;p)

Panda kecik dah kena dera..



"Down, panda down"

Kesian Mr Panda.....

Big kungfu panda pun tak dapat lawan waidi..



Haa tu dia! geram sungguh budak comel ni dgn Mr kungfu panda

Waidi, waidi..terhibur ammi dan baba tengok gelagatmu..
Keep it up my boy, u light up our life....

Photobucket

3 comments:

wawa:mama faheem said...

waidi yg comell domell :) :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehehhe.. hampir serupala panda tu ngan waidi..dua2 bam bam..

eh kaki sape tu sara? kurusnye kaki dia..huhu

Ammi Sara said...

Wawa-tq aunty ;)

Rose-tu kaki baba waidi,huhu..