May 21, 2010

Waidi is 3/4 of the way allready

Dear Waidi,
Alhamdulillah...pejam celik pejam celik dah 3/4 tahun dah waidi ye, sekejap je kan. Lagi 1/4 tahu genap waidi setahun ;) Ammi tak nak tulis banyak, just want to post your latest pixs.

Waidi tepung gomak, masa kena Roseoula hari tu, amm
letak calamine lotion. Waidi tak mau makan, just nenen and air kosong je..



Nak minum sendirik pulak..dah big boy la kunun


Waidi 'eat and drive', hehe...
Belakang tu abg hairi interfrem

Sama-sama belang-belang..


Waidi,
Waidi sekarang dlm proses lagi nak merangkak. Waidi kalau nampak kelibat ammi je sibuk nak ikut...nampak baba je suruh angkat dukung, nampak abg yaya gelak-gelak, nampak abg syaik jerit-jerit geram, maybe becoz abg syaik suka peluk-peluk waidi sampai rimas..Waidi makan byk tapi nenen boleh tahan juga..waidi suka mandi dgn rubber ducky, yg paling best waidi pantang nampak pintu depan terbjukak ingat nak pergi jalan. Weekend ni kita pergi jalan-jalan ye, ammi pun dah boring, hehe..Ammi doakan waidi cepatlah baik dari batuk-batuk ni ye sayang...demam dah tak ada tp batuk mu berpanjangan.

Love u....

Photobucket

3 comments:

Oyis said...

suka tgk gmbr mother-son dgn baju belang2 tu hhihi... kalo ad contest baju belang ibu dan anak, sure k sara dah menang nih :)

Ammi Sara said...

Haa,if ada contest tu, bgtau noo..hehe

Ummi Aisyah said...

hope waidi cepat sembuh dari batuk..ameen...