July 23, 2010

Yeay! dapat award lagi..

Dear boys,

Ammi dapat award lagi..this time from kawan blogger yang baru ammi kenal..nama dia Aunty Ayu. Aunty ayu ni pun macam ammi memperjuangkan BF dan BW ni, yang bezanya aunty ayu berkerjaya di luar rumah, mana kala ammi pula membuat kuih keria di dalam rumah SAHM yg berjaya, InsyaAllah..:)
Thank you ayu for the lovely award..

Best ke blog ammi ni??
sekadar blog ala 'diary kisah boys dalam hidup ammi'
Insyaallah boleh dijadikan kenangan my boys bila dah besar nanti..

Ok ammi dengan berbesar hati nak pas award ni kepada:


Ok thank you all in advance men collect award dari ammi sara :)


Blogger Templates
Blogger Templates

7 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oh..thanx dear..nnti kita gantung..:-)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

ok sara...
nanti saya terima, dah terima pun, cuma beum buat dalam entry lagi...tq sebab ingat kat kita yer... sonok sgt ni :)

ibu_Arifa said...

ah!..dapat award yer.. terima kasih kak sara :) nnt saya ambik yer..

ayu said...

sara, thanks promote blog kiter ye.... ^_^

btw, suka la tengok sara layan anak2, masak sama2...mmm, tak sabar plak la nak tunggu hariz n danial besar mcm tu n kutip pengalaman dari sara plak ^_^

nice to know u...

Ammi Sara said...

Terima kasih semua..:)

Ayu-tunggu hariz dan danial besar tak cukup tangan nanti nak handle boys ni, hehe..tp apa2 pun seronok kan dgn anak2

sama2.. :)

AshAnas said...

thanks kak sara... nnti shira tempek kt blog ya...

Nadiah Sidek said...

tq kak sara! saaaayang akk! dan2 syg..hehe..