July 28, 2010

Belum pun puasa, kopiah raya dah sampai

Dear boys,
Puasa belum pun datang lagi, tapi ammi ni dah order kopiah u all awal2..ishk ishk ishk..dah siap dan di pos pun,tengahari semalam kopiah raya yg ammi tempah dari Aunty Lina tu dah sampai, sangat cantik hasil kaitan nya..Harga pun amat berpatutan, ammi personalized each one of you with your second name, Hanzalah, Hamsyari dan Huwaidi..Baba pun ammi orderkan gak tapi baba with no name lah, baba kata malu lak nak pakai ada nama pelbagai..so ammi turutkan aja..Beza baba punya bawah tu dia all blue, no white lining.

So here are ammi's boys posing with kopiah raya, sangat comel kan!!



Punyalah payah nak amik gambaq ammi's boys ni..waidi ni tak mau langsung pakai kopiah,
macam mana nak melaram raya nanti dik oi..

Cembeng lagi..adoi yay..

Gambar siang semalam,before abg yaya balik school,
 kena pegang tangan waidi if tak nak cabut je...

Untuk kawan-kawan ammi yang nak menempah, silalah berkunjung ke http://linanuar69-kaitmengaitcun.blogspot.com, (promote sikit kak lina, hehe..)banyak design dan warna yang boleh dipilih, cepat-cepat takut nanti kak lina banyak tempahan tak sempat pulak nak pakai raya :) Terima kasih ye kak..

Moga anak2 ammi jadi boys yang soleh bukan sekadar dengan luaran iaitu memakai kopiah, itu semua hanya pakaian, mudah2 an jadi anak2 yang soleh, taat ammi dan baba dan jaga peribadi ye sayang2 ammi....InsyaAllah...


Blogger Templates
Blogger Templates

11 comments:

zue @ annaleeya said...

cantik ar kopiah tuh... warna biru tuh akak suker...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sara..cantik la..
tapi rafiqw tak suka semua benda mak nenek duk ateh kepala dia
if beli kang membazir plak..haihh

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Sweetnya soap ade tulis nama lagi yek..mesti tema taun ni biru kan??

ayu said...

cantiknya kopiah tu...nampak menarik..^_^

AshAnas said...

cantiknya, sempat tak nk tempah utk anas nih?

Ammi Sara said...

KAK ZUE-cantik kan kak ;),boleh tempah utk airel

ROSE-samalh waidi ni rose, nak training dia dlm sebulan ni

UMMI AISYAH-betul tu, tema biru keadilan, hehe..

AYU-cantik, leh tempah utk boys ayu gak. melaram budak2 ni di pagi raya ;)

SHIRAH-sempat lg Insyaallah..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantik kopiah tu. mak saya pandai gak buat. tapi tak de la biz benda ni. dolu2 je..hehe. kait utk adik beradik. nak belajar, tapi, mak malsa dah nak ajar. skrg dah sibuk ngn biz kek dia.....

Nadiah Sidek said...

comel. untungkan org yg pandai jahit

Dayah said...

wahh..kopiah kaler biru mewakili parti TokMama..eh itu ke panggilan utk nenek diorng , ksara ?

Ammi Sara said...

FIZAH-ada org suka wat utk personal je kan, kalo dah berbiz penat, tp baguslah mak fiza biz kek ;)

NADIAH-rugi tul kak sara tak reti, hihi..tp malas nak belajaq ;p

DAYAH-betulalh tu dayah, diaorg pgl tokma

kakyong said...

amboi 4 hero pose dgn kopiah baru raya... ;)

fikri dia tak suka la pakai kopiah @ songkok.. topi apa pun tak suka.. memang dr baby lagi, tak suka langsung pakai apa2 di kepala...