April 13, 2010

Pot Pek Mek Rose 2nd Anniversary Giveaway

Dear boys,
Ammi nak enter another giveaway anjuran Aunty Rose, aunty rose ni kawan blogger ammi , tak pernah jumpa tapi macam kenal sgt & top commentator ammi, hehehe...(sorry lah aunty rose tak dak lak hadiah nak bg). Juga sorry lagi coz ingatkan tak payah buat entry,(tak perasan!) hehehe...Aunty rose wat giveaway ni sempena dah 2 tahun umur blog dia, (agaknya ammi boleh ke lama mcm tu..,we'll just have to wait and see kan)...k so here goes...




Aunty rose baru2 ni naik firefly fly ke ganu, dia suruh teka apa yg dihidangkan dlm flite ....(yg dlm paket tu)..




Ammi teka bendanya ialah 'a sort of nut healthy bar', macam uncle tobys tu...rasa agak kureng sedap tapi bagus utk kesihatan..(ammi belasah je, ammi teringat time kita balik mesia dulu dlm flite dpt benda alah tu jugak tp u all tak suka so yg balun sampai 4 bar adalah ammi.., and of course waidi yg dlm perut...sedap kan waidi)...k manalah tau betul, dapat hadiah dari ganu kite.....................................................................!! :D


Tq aunty rose, nanti ammi lak nak wat giveaway leh?? aunty jgn lupa teka gambar2 boys entry ammi smlm k. Tak dapat hadiah saje teka teka..


K boys, good luck to ammi :)

Photobucket

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok sara..syarat dah dipenuhi..hehe
gud luck :-)

ok boys..nanti auntie teka2 k..:-)

Ammi Sara said...

Thanx dear :)